Naslovna Info Gradiška Održana Svetosavska akademija pod nazivom “Dostojan” (FOTO/VIDEO)

Održana Svetosavska akademija pod nazivom “Dostojan” (FOTO/VIDEO)

GRADIŠKA – U Kulturnom centru u Gradišci sinoć je održana Svetosavska akademija pod nazivom “Dostojan”, na kojoj su uručene i nagrade najuspješnijim prosvjetnim radnicima.

Zamjenik gradonačelnika Gradiške Dragana Ilić rekla je da petu godinu za redom dodjeljuju nagrade najuspješnijim gradiškim učiteljima, nastavnicima i profesorima.

-Nagrade su sigurno otišle u prave ruke. Po rekacijama prosvjetnih radnika vidimo da im mnogo znači to što neko prepoznaje njihov rad – rekla je Ilićeva.

Autor Svetosavske akademije, profesorica Radana Vila Stanišljević istakla je da se odlučila da ovogodišnja akademija nosi naziv „Dostojan“, jer je to jedan od najljepših izraza u svijetu duhovnosti.

Gradiška za najboljeg vaspitača Javne predškolske ustanove „Lepa Radić“ uručene je Dragani Majstorović, nagrada za najboljeg nastavnika gradiške osnovne muzičke škole „Branko Smiljanić“ pripala je Željku Kresojeviću, a nagrada za najboljeg nastavnika u odjeljenju učenika sa posebnim vaspitno-obrazovnim potrebama uručena je Milici Brkić iz osnovne škole „Vasa Čubrilović“ Gradiška.

Profesorica informatike i matematike u gradiškoj Gimnaziji Danijela Kozić dobila je nagradu kao najbolji profesor srednjih škola, najbolji nastavnik predmetne nastave je Ljiljana Grgić iz osnovne škole „Petar Kočić“ Nova Topola, a najbolji nastavnik razredne nastave je učetiljica u osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Dubravama Daliborka Zeljko.

Opširnije u prilogu:

Foto galerija: