Naslovna Info Gradiška Održana motorijada u Gradišci

Održana motorijada u Gradišci

GRADIŠKA – Defileom kroz grad, izvođenjem akrobacija na motorima, druženjem i rok koncertom, bajkeri, članovi Moto kluba “Gremijum” obilježili su ovogodišnju četvrtu motorijadu,koja je održana u krugu bivše ciglane u Gradišci.

Kolonu od stotinjak motora činili su bajkeri iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke, i drugih evropskih zemalja.

Organizator susreta Predrag Cvijić kaže da je osvnovni cilj druženje, a da je prezadovoljan odzivom i atmosferom na ovogodišnjoj motorijadi koja je dodatno začinjena koncertom grupe iz Slovenije.

-Cilj nam je druženje i promocija Gradiške, želimo da privučemo turiste i omladinu da se u ovom ljetnom periodu družimo i zabavimo ova tri dana koliko traje motorijada. Naši prijatelji iz Evrope oduševljeni su toplinom prijemom, aprilikom defilea i izvođenjem akrobacija stekli su utisak das mo uspjeli u ovome – kaže član organizacionog odbora “Gremium” Predrag Cvijić.

 

Tokom cijelog druženja u protekla tri dana bajkere je pratilo više stotina Gradiščana, uglavnom mladih,oduševljenih zvukom moćnih dvotočkaša i nezaboravnim rok-koncertom, na kome su svoje umijeće pokazali domaći bendovi.

M.V.