Naslovna Info Gradiška ODRŽAN SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA INSTITUTA ZA RAZVOJ I EVROPSKE INTEGRACIJE, U OKVIRU...

ODRŽAN SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA INSTITUTA ZA RAZVOJ I EVROPSKE INTEGRACIJE, U OKVIRU PROJEKTA „OZON-OTVORENE I ODGOVORNE OPŠTINE“

Dana 01.12.2021. godine, u prostorijama Gradske uprave grada Gradiška održan je sastanak sa predstavnicima Instituta za razvoj i evropske integracije. Sastanku su ispred instituta prisustvovali Ivan Barbalić, predsjednik Instituta za razvoj i evropske integracije, i saradnici – Randall Puljek-Shank, Alma Midžić i Adi Pašić.

-Tema sastanka je bila prezentacija dokumenta „Procjena i analiza stanja u Gradu Gradiška“, koji je izradio Institut, za potrebe projekta „Ozon-Otvorene i odgovorne opštine“, za Grad Gradišku. Cilj pomenutog projekta je unapređenje otvorene i dvosmjerne komunikacije lokalne samouprave sa građanima, provođenjem aktivnosti koje će u konačnici doprinijeti izgradnji povjerenja između građana i vlasti, stoji u saopštenju Gradske uprave Gradiška.

Predstavnici Instituta su ukratko prezentovali analizu trenutnog stanja i set predloženih, konkretnih mjera za unapređenje rada Gradske uprave Gradiška u okviru unaprijed izabranih tematskih oblasti, za period 2021-2023. godina.

Na sastanku su definisani daljnji koraci Gradske uprave grada Gradiška fokusirani na odabir i realizaciju predloženih projektnih mjera.