Naslovna Info Gradiška Održan sajam “Kuće Lijevča i Potkozarja”

Održan sajam “Kuće Lijevča i Potkozarja”

GRADIŠKA – Sajam „Kuće Lijevča i Potkozarja“ održan je danas na platou Kulturnog centra Gradiška, koji je organizovala Turistička organizacija grada Gradiška povodom Slave grada Gradiška – Male Gospojine.

Direktor Turističke organizacije Valentina Perić rekla je da je ovo treći sajam ove godine i dodala da se na Sajmu predstavlja šesnaest proizvođača iz Gradiške i susjednih opština.

Perićeva je naglasila da na ovaj način iskazuju zahvalnost svim proizvođačima koji su svoje mjesto pronašli u Kući Lijevča i Potkozarja i dodala da su, na samom početku u novembru prošle godine krenuli sa 23 proizvođača, a da ih sada imaju 48.

-Nama je veoma drago, jer prema informaciji koju imamo, upravo je naša kuća otvorila mnoga vrata poljoprivredim proizvođačima i omogućila im da svoje proizvode predstave i na drugim tržištima – istakla je Perićeva.

Na sajmu svoje proizvodi su predstavili brojni proizvođači iz Gradiške kao što je „Đed Niko ljuti sosevi“, „Frut Organika“, „Carska ljeska“, PPG “Ukus Lijevča“, Pčelinjak Gagić, prirodna kozmetika „Emili“ i prirodni sapuni Slavice Radulović.