Naslovna Događaji ODBOJKAŠICE KOZARE U TREBINJU VODE BITKU ZA ŠAMPIONA II LIGE

ODBOJKAŠICE KOZARE U TREBINJU VODE BITKU ZA ŠAMPIONA II LIGE

Završni turnir za prvaka II lige RS za odbojkašice igraće se u Trebinju, 31-og marta 2018. godine, odlučeno je odlukom Saveza.

Četiri tima koja će činiti konkurenciju za šampiona prvenstva uz predstavnice našeg grada ŽOK Kozara, biće još OK “Panter” iz Doboja, OK “Drina” Zvornik i domaćin završnice, ŽOK “Leotar” iz Trebinja.

S ponosom možemo pisati o ovim djevojkama, koje su svakom meču pristupile kao da je onaj finalni. Sa takvim pobjedničkim mentalitetom i pozitivnom drugarskom atmosferom koja ih krasi, očekivanja su na nivou, ali bez pritiska koji će ih sputavati i u odlučujućim momentima utakmica mentalno blokirati, već s vjetrom u leđa da naprave veliki sportski uspjeh koji će pamtiti cijelog života.

Format takmičenja je već poznat i igraće se po sistemu polufinale-finale, gdje će neporaženi sastav obezbjediti plasman u viši rang takmičenja, a finalista razigravati sa pretposlednjim timom iz I lige RS na kraju sezone.

S obzirom na to kakvu sezonu odbojkašice Kozare imaju iza sebe, vjerujemo da će pružiti gornju granicu mogućnosti na završnom turniru, te na taj način krunisati partije koje su prikazivale u svim takmičarskim mečevima.

Autor : Dejan Gajić