Naslovna Kultura Obično veče – Milan Lane Gutović

Obično veče – Milan Lane Gutović

GRADIŠKA – Poznati glumac Milan Lane Gutović gostuje u petak, 08. februara, u 20 časova u Kulturnom centru u Gradišci, gdje će se publici predstaviti sa hit komedijom „Obično veče“.

Lane Gutović široj javnosti poznat je po ulozi legendarnog Šoića u TV-seriji ” Bela lađa” i filmskoj komediji “ Tesna koža”.

U predstavi “OBIČNO VEČE” Gutović na humorističan način komentariše aktuelnu situaciju, žene, ljubavne probleme i dr. Gutović, koji je u ovoj predstavi tekstopisac i režiser, potrudiće se da svojim specifičnim humorom oraspoloži i nasmije publiku.

Predstava je obišla je sve kontinente, igrana je u većini glavnih gradova svijeta, u Moskvi, Beču, Londonu, Parizu, Cirihu, Johanesburgu, Torontu, Montrealu, Sidneyju, Melburnu, Pekingu… Na redovnom je repertoaru pozorišta te status kultne predstave beogradske publike ne gubi već više od jedne decenije.

Glumac Milan Gutović dobitnik je mnogih priznanja, ne samo za uloge koje je igrao u pozorištu, već i za uloge na televiziji i filmu.

Ne propustite jedinstvenu priliku nasmijati se do suza neponovljivim dogodovštinama i humoru jedinstvenog Milana Laneta Gutovića.

Petak, 08. februar 2019. god. u 20.00 časova
Kulturni centar Gradiška
Cijena ulaznice 10 KM