Naslovna Info Gradiška OBAVJEŠTENJE GRADSKE UPRAVE GRADIŠKA

OBAVJEŠTENJE GRADSKE UPRAVE GRADIŠKA

O B A V J E Š T E NJ E

Obavještavaju se građani da je od dana 05.10.2021. godine (UTORAK) došlo do izmjene režima saobraćaja, na putnom pravcu M16 Gradiška – Nova Topola, u naseljenom mjestu Brestovčina.

Izmjena režima saobraćaja vrši se radi izgradnje kružne raskrsnice, a planirani radovi trajaće od 05.10. do 05.11.2021. godine.

Za vrijeme gore navedenih radova, i u navedenom periodu, saobraćaj će se odvijati alternativnim pravcima kroz gradilište i u zavisnosti kako uslovi radova budu dozvoljavali.

Građani naseljenog mjesta Brestovčina imaju mogućnost korišćenja dva alternativna pravca i to sljedećim putnim pravcima:

  1. Iz pravca kretanja iz Gradiške prema naseljenom mjestu Brestovčina -privremeno izgrađenom saobraćajnicom paralelno uz groblje i dalje ulicom Prve protivoklopne artiljerijske brigade i
  2. Iz pravca kretanja iz Nove Topole prema naseljenom mjestu Brestovčina – ulicom Prote Meteja Nenadovića u smjeru naselja.

Na navedenim alternativnim putnim pravcima dozvoljen je dvosmjerni saobraćaj. Zamoljavaju se građani da se, za vrijeme ove privremene izmjene režima saobraćaja, pridržavaju istog prema privremeno postavljenoj signalizaciji.