Naslovna O nama

O nama

O NAMA

Portal www.mojagradiska.com osnovan je 2. jula 2014. godine, kao potreba o objektivnom i nezavisnom informisanju građana grada Gradiške.

Kroz svakodnevnu saradnju sa drugim medijima, te uz vlastite vijesti, portal svakodnevno objavljuje informacije vezane za grad Gradišku, ali i Republiku Srpsku koje plasiramo do naših posjetilaca, kojih je svakog mjeseca sve više.

Portal svojim tekstovima ukazuje na aktuelne probleme u različitim oblastima, s ciljem pozitivnih društvenih promjena, ali prije svega afirmiše pozitivne vrijednosti, ljude i događaje koji doprinose stvaranju zdrave i pozitivne atmosfere u društvu.

Portal www.mojagradiska.com bilježi rekordnu stopu rasta posećenosti od 2014. godine. Više od polovine jedinstvenih posjeta portalu ostvaruje se sa područja grada Gradiške, opštine Srbac i Laktaši, dok se zavidan broj posjeta ostvaruje i iz dijaspore.

Osim portala, kao glavnog vida komunikacije sa posjetiocima, posjedujemo i fan page na Facebook-u, gdje imamo više od 12.900 fanova a njihov broj svakodnevno raste.

USLOVI KORIŠTENJA

Korištenjem sadržaja internet portala www.mojagradiska.com , automatski se smatra da razumijete i prihvatate sve aktuelne uslove korištenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korištenja, te se smatra da su isti svojim korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim uslovima korištenja, te da su ih razumjeli u potpunosti.

Niti jedan dio portala www.mojagradiska.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Svi posjetioci imaju pravo besplatnog korištenja sadržaja portala www.mojagradiska.com u slučaju da ne krše uslove korištenja.

Internet portal www.mojagradiska.com se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja može nastati zloupotrebom sadržaja na drugim mjestima (medijima) i za bilo kakvu štetu koja može nastati posjetiocu ili bilo kojoj trećoj strani u vezi sa upotrebom/zloupotrebom korištenja sadržaja portala.

Korištenjem bilo kog sadržaja na portalu www.mojagradiska.com smatra se da ste upoznati sa uslovima.

Ostale informacije

Ukoliko smatrate da je internet portal www.mojagradiska.com na bilo koji način povrijedio Vaša autorska prava, obratite nam se na e-mail, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

www.mojagradiska.com je neprofitabilnog karaktera, finansira se isključivo iz vlastitih resursa koja su uložena u razvoj i unapređenje samog portala.

PIŠITE NAM

Dragi čitaoci,

Cilj nam je da napravimo portal po mjeri korisnika, da li smo uspjeli prosudiće upravo naši korisnici koji svoje primjedbe, kritike i pohvale mogu poslati na e-mail adresu; portalmojagradiska@gmail.com