Naslovna Sport Fudbal Novogodišnja proslava FK Stars

Novogodišnja proslava FK Stars

Fudbalski klub “Stars” je 27. decembra organizovao proslavu Nove godine i 3 godine uspješnog rada i postojanja.

151231-5684f08d822381

“Prije svega želimo da se zahvalimo svima koji su došli i učestvovali u programu koji je pripremljen. Reći cemo samo da je SC Balon Senjak bio prepun djece i roditelja a to je čini se jedini pravi pokazatelj da FK Stars ide dobrim putem i ima buducnost” izjavio je Saša Raca, direktor kluba.
Program je počeo revijalnom utakmicom dječaka 2009. god. Ovaj put gosti su bili OFK Sport Team Banja Luka, čiji se dječaci ovog godista vec takmiče u ovoj kategoriji. I to su i pokazali na našem terenu jer su slavili pobjedom od 5:1 protiv naših dječaka. Iako je našim dječacima ovo bio prvi nastup, glavni cilj je postignut, a to je druženje i sticanje novih iskustava i prijatelja.

Kao nagrada za svu djecu koja su ove godine bila sjajna, došao je i DEDA MRAZ i podijelio paketiće našim gostima a potom i svim našim dječacima, njihovoj braći i sestrama, prijateljima i svima koji su izrazili želju da dobiju paketić.

Osim podjele paketica FK Stars je pripremio uz pomoć svojih prijatelja bogat i raznovrstan program. Svi gosti su mogli uživati u plesu grupe “Zvjezdice”. Muzicke tačke su bile praćene Ognjenom Lukićem na gitari. Nakon nastupa plesne grupe, gosti su mogli da vide izvedbu Uzičkog kola u koje su se uključili svi učesnici a potom i poneki hrabri roditelj. Na kraju programa atmosferu je do usijanja doveo Slaviša Kragulj izvodjenjem svoje HIP HOP dance tačke sa kojom je osvajao evropska i svjetska takmicenja.

Cijela ova manifestacija imala je i jedan poseban razlog o kome nećemo puno govoriti, već samo da je humanitarnog karaktera. Naime uz pomoc naših roditelja Dragane Zuber Blagojević, Vanje Vidović, Goranke Golić Subotić ,Svjetlane Aleksić , Gordane Boroja koje su spremile posluženje za svu djecu, zatim butika Kokoo, Butika Grazia, Caffe Aqua, Minea kafa, Dr. Danijela Barać , Facepainting Aleksandra Modrinić, DJ Dragan, plesna grupa “Zvjezdice”, naše učiteljice Marine Balać i Mirjane Ćurčić koji su učestvovali takođe u pripremi svega. Skupili smo 315 KM za malog Stefana Samardžiju i našeg sugrađanina Ljubišu Šestića. Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji i time nagradili sve naše učesnike u ovoj našoj proslavi a naravno veliko hvala i nasim gostima iz Banja Luke koji su takođe ostavili svoje priloge i pohvalili sav naš trud kao i čitavu manifestaciju koju smo spremili.”

Gin.ba