Naslovna Specijal PR-Marketing NOVO! Pool House Beverly Hills

NOVO! Pool House Beverly Hills

Zamislite da ste sanjali da se nalazite na mjestu kao u bajci! Prelijep pogled na bistru rijeku, mnogo zelenila i sunca. U toj prelijepoj oazi zelenila, bistre vode i sunca  kuća kao iz bajke. A kuća na prostranoj  privatnoj parceli na kraju naselja. U donjem dijelu kuće moderno uređen unutrašnji bazen. A do bazena možete  direktno iz spavaće sobe. I sve je uz cvrkut ptica  uređenom zelenom ogradom odvojeno od znatiženjih pogleda javnosti. Pored kuće nema saobraćaja, svud oko  bazena je širok prostor koji se može i iskoristiti za različite namjene.

Pored bazena je smještena terasa uz rijeku na kojoj se nalazi roštilj i kotlić na drva. Na terasi je veliki broj sjedećih mjesta, idealno mjesto  za malo veća okupljanja i vrhunsku zabavu. Unutrašnjost vikendice je uredna i lijepo opremljena sa svim potrebnim stvarima za duži boravak. I to za četiri do šest osoba.

I sada mislite da se radi o nemogućem snu, bajci ili prizoru iz neke vrhunske serije.

Da li ste pomislili da ovo nije san, da se kuća iz bajke nalazi samo 17 kilometara od Gradiške ili 39 od  kružnog toka u Laktašima.

Trenutak-dva razmišljanja i tajni više nema. Sada znate da se kuća iz bajke nalazi u Donjim Podgradcima, na samoj obali prelijepe rijeke Vrbaške.

Idu hladni dani, ali nema mjesta za brigu. Kuća iz bajke ima dvije vrste grijanja i to na  pelet i struju. Kompletna površina se lako i brzo zagrije, pa je pogled na zimsku idilu još ljepši.

A u kući svi potrebni tehnički aparati, od plazma televizora, mikrovalne pećnica, pa do frižidera, aparata za kafu, posuđa, bluetooth zvučnika, kablovskog internet WiFi signala…

Vikendica ili kuća ima ulaz sa dvije strane što olakšava korištenje bazena u ljetnim danima. Ispred nje je velika površina zemljišta koju je moguće koristiti za igru ili parking prostor za više automobila.

Eto, sve smo razjasnili, nije bajka.

Ukoliko ste zainteresovani za odmor u privatnom i prirodnom ambijentu, sa svim potrebnim sadržajima napravite svoju rezervaciju i uživajte.

I da ne zaboravimo Kozaru. Udaljeni smo od Nacionalnog Parka Kozara 22 km koji posjeduje: – 3 biciklisticke staze; – dvije trim staze za odrasle i djecu; – sedam  pješačkih staza; – tri ski staze; – Lovište, sa četri lovna revira; – Penjalište i Avantura park. Krčma kod Lukića i Krčma Košuta su udaljeni 1 km. Objekat i sve stvari se daju u najam i korištenje.

Evo i nekoliko dodatnih informacija, jednostavo da sve bude čisto kao suza.

Za sve informacije, rezervacije i dogovor na broj telefona: 065/144-191.

Korištenje bazena je besplatno, a depozit je obavezan. Vraćamo ga po prestanku korištenja.

Vaš Pool House Beverly Hills!