Naslovna Info Gradiška NOVA TOPOLA: REPUBLIKA SRPSKA SA NAMA IMA VIZIJU (FOTO)

NOVA TOPOLA: REPUBLIKA SRPSKA SA NAMA IMA VIZIJU (FOTO)

NOVA TOPOLA- SNSD je večeras u Novoj Topoli kod Gradiške pred više hiljada građana održao predizborni miting na kojem je predstavio kandidate za sve nivoe vlasti i svoj izborni program.

Na skupu su govorili; predsjednik MO SNSD Nova Topola Željko Sladojević, nosilac izborne liste za NSRS Zoran Adžić, kandiat za Parlamnet BiH Nikola Kragulja, kandidatkinja za srpskog člana Predsjedništva BiH, Željka Cvijanović i kandidat za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik.

2
Zoran Adžić
GRADIŠKA I TOPOLA ZA NOVU POBJEDU SNSD-a REPUBLIKE SRPSKE
Mi krećemo zajedno u novu pobjedu za Republiku Srpsku, Lijevče, Potkozarje, Gradišku i Novu Topolu. Naša opština je mjesto gdje je SNSD uradio mnogo. Na ovom primjeru se potvrđuje da je SNSD uvijek uz narod.
Od prije dvije godine SDS i grupacija koju predvode su zaustavili razvoj ovog kraja i razvoj cijele opštine. Za dvije godine nisu uradili ništa. Oni ni za jedan problem nemaju rješenja.
Večeras se vidi snaga SNSD-a. Siguran sam u našu pobjedu i siguran sam da ste opredijeljeni za razvoj u koji vas vodi SNSD, Dodik i Željka.

1
Nikola Kragulj
UTVRDIMO PUT SIGURNOSTI REPUBLIKKE SRPSKE
Siguran sam da večeras, a i u nedjelju svi podržavaju SNSD, Željku i Dodika. Utvrdimo put sigurnosti Republike Srpske s SNSD-om, Dodikom i Željkom.
Jedino je Dodik garant slobode, sigurnosti, jednakosti i solidarnosti. Siguran sam da znate, i to je bitno, za koga smo i da smo potpuno opredijeljeni za put razvoja Gradiške i Republike Srpske.
Vjerujem da više nećete kao prije dvije godine probavati i rizikovati. Ovaj put odlučite čvrsto za SNSD.
Opozicija ne može voditi Republiku Srpsku. Oni mogu samo izvršavati naredbe svojih međunarodnih mentora. Naš izbor je jasan; Dodik, Željka i SNSD za pobjedu Srpske.

12345
Željka Cvijanović
HOĆEMO SIGURNU REPUBLIKU SRPSKU
Drago mi je da sam večeras sa vama, sa mojim dragim Lijevčanima, sa svima vama SNSD-ovcima i pobjednicima. Sigurna sam da ćemo se u ponedjeljak svi probuditi u sigurnoj i bezbjednoj Republici Srpskoj u kojoj će pobijediti SNSD, Dodik i ja.
Mi hoćemo poznatog predsjednika, lidera i državnika. Mi hoćemo Republiku Srpsku koju vodi SNSD. Ja u Sarajevo idem ponosno da predstavljam Republiku Srpsku i ne smatram da imam ozbiljnog protivkandidata. U važnim trenucima Republike Srpske dok je Ivanuć bio na najvišim funkcijama izado je interese Republike Srpske i izvršio prenos nadležnosti u Sarajevo.
Izaberimo 12. prave i nastavimo da radimo za Republiku Srpsku.

5
Milorad Dodik
ŽELIM DA SVIMA BUDE DOBRO
Topola i Lijevče je i moj zavičaj. Ovdje se osjećam kao u mojim Laktašima. Nadam se da ovaj put neće biti prevara i da ćete glasati za SNSD, Željku i mene. Ovaj kraj smo sve ove godine uporno razvijali kao i cijelu Republiku Srpsku. Pored globalne ekonomske krize i mnogo objektivnih nedaća ostali smo na nogama i imamo snage da idemo dalje.
Pod vođstvom SNSD-a Republika Srpska ima najveću snagu svojih institucija. Znam da ima problema, ali ratna dešavanja, mešetari i tzv. eksperti međunarodne zajednice su doveli da mnogi žive u lošim uslovima.
Ja želim da svima bude dobro. Mi nećemo dozvoliti da ekonomske politike budu pod uticajem stranaca. Trudićemo se da imamo naše investitore koji osim profita žele da pomognu svoj zavičaj i Republiku Srpsku. Svjedoci ste da smo danas ponovo i pored brojnih teškoća povećali penzije. U proteklom periodu uložili smo više od 500 miliona maraka u razvoj poljoprivrde. Svjesni da je bilo i zloupotreba i u narednom periodu borićemo se da ih bude što manje. Mi smo narodna vlast i mi i vi smo na istoj strani i moramo biti zajedno.

3
Biću predsjednik vašom voljom, jer prošao sam cijelu Republiku Srpsku i uvjerio se da to želimo. Mi se razumijemo.
Sve što smo uradili u Republici Srpskoj, u Gradišci, u Topoli sve je vidljivo. Pitam se šta je uradio SDS, neka pokaže bar jedan projekat.
Svaka naša odluka je zagledana u budućnost i ima strateški značaj. Pozivam vas da glasate za našu Željku, za srpskog člana Predsjedništva BiH, uz poruku da je bolje da imate jaku ženu nego mlitavog muškarca. Normalno, glasajte za predsjednika Republike Srpske koji se zove Milorad Dodik, za Nikolu Kragulja, Zorana Adžića i sve ove kandidate. Republika Srpska sa nama ima jasnu viziju.
Ovaj narod ima šansu. Ovaj put ne smijete da pogriješite, jer mi smo najbolji. Uz nas je velika Rusija kija nas finansijski i politički podržava. Vjerujem u vas i vašu snagu.

4