Naslovna Info Gradiška Nikoljdanska priredba OŠ “Vasa Čubrilović”

Nikoljdanska priredba OŠ “Vasa Čubrilović”

GRADIŠKA – Povodom Nikoljdana Osnovna škola ‘’Vasa Čubrilović’’ organizovala je danas tradicionalnu priredbu u maloj sali Kulturnog centra Gradiška.

U programu su učestvovali učenici od prvog do petog razreda, članovi različitih sekcija, recitatorske, literarne, plesne, sekcije engleskog jezika, muzičke i članovi školskog hora.

Priredba je organizovana za učenike od prvog do trećeg razreda i njihove roditelje koji su u velikom broju došli da pogledaju nastup mališana.

Zamjenik direktora škole, Gordana Bajić, rekla je da je cilj priredbe da najmlađi učenici pokažu šta su to naučili tokom polugodišta. Ona je navela da Osnovnu školu ‘’Vasa Čubrilović’’ pohađa 800 učenika.

Ova godina za školu je značajna jer je renoviran objekat škole, rekla je Bajićeva i dodala  da je time olakšan rad u školi, da su uslovi bolji i učionice toplije u odnosu na ranije godine.

Ona je navela da su svi radovi na objektu škole završeni, a u narednom polugodištu planiraju uređivanje sportskih terena.

Na kraju programa organizovano je druženje sa Deda mrazom i uručeno 27 nikoljdanskih paketića djeci čiji su roditelji radnici škole Vasa Čubrilović.