Naslovna Zabava Neodoljivo donje rublje i grudnjaci sniženi za 20%

Neodoljivo donje rublje i grudnjaci sniženi za 20%

Kompanija Alma Ras ove godine obilježava 20 godina postojanja, te tim povodom svakog mjeseca daruje, simbolično, prvih 20 kupaca u svim maloprodajnim buticima. Ova kompanija poznata je po raznovrsnom asortimanu donjeg rublja i spavaćeg programa, prirodnim materijalima evropskog porijekla, te odličnim pogodnostima koje daje svojim kupcima svaki mjesec. U mjesecu maju očekuje Vas donje rublje nove kolekcije brendova Alma Ras i Manners, te grudnjaci sniženi za 20% u butiku Alma Ras, Gradiška (kod gradske toplane).

Pripadnice ljepšeg spola svjesne su da pravilnim izborom donjeg rublja mogu postići efekat savršenog izgleda, dok će neodgovarajućim odabirom upropastiti dojam sveukupnog outfita. Pri odabiru u raznovrsnom asortimanu iznimno je bitno da odgovara vašim proporcijama i potrebama i iznad svega da je udobno. Brendovi Alma Ras i Manners odličan su izbor zahvaljujući pažljivo biranim kvalitetnim prirodnim materijalima koji čine da se osjećate ugodno. Paleta boja počinje od neizbježnih: bijele i crne, pa sve do onih najmodernijih ove sezone.

Drage dame, brend Alma Ras ovaj mjesec posebnu pažnju posvećuje i grudnjacima. Obzirom na činjenicu da se žensko tijelo vremenom mijenja, preporučuje se mjerenje prije kupovine, a u tome će Vam pomoći ljubazno osoblje kompanije Alma Ras.  Grudnjaci različitih modela, veličina i dezena čekaju na Vas po cijenama nižim za 20%.

Sve novitete i razne pogodnosti pratite na oficijelnim FB stranicama Alma Ras i Manners