Naslovna Kultura NAJAVA – Monodrama Mie Begović “Sve što sam prešutjela”

NAJAVA – Monodrama Mie Begović “Sve što sam prešutjela”

GRADIŠKA – Gradsko pozorište Gradiška vas poziva na odličnu predstavu poznate hrvatske glumice Mie Begović koja će biti odigrana u Kulturnom centru u srijedu, 09. februara sa početkom u 20 časova.

Monodrama Mie Begović “Sve što sam prešutjela” praizvedbu je doživjela na sceni pozorišta “Vidra” 25.11.2016. Tom je monodramom slavna umjetnica obilježila 30 godina glumačke karijere. Mia Begović autorica je monodrame o Njoj – ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri. Ženi koja priča svoj život na sceni kao osoba „izvan scene“. Pričajući o svojoj prošlosti i svom životu, Mia se dotiče svih aktuelnosti koje muče svakoga od nas, a publika se može poistovjetiti s glavnom junakinjom u mnogim aspektima. Riječ je o istinski zrelom glumačkom ostvarenju sjajne glumice s tridesetogodišnjom karijerom.

“Sve što sam prešutjela” je odlična monodrama. Samoironična, beskrajno duhovita, optimistična uprkos svemu i usprkos svima. Mia gledatelje vodi kroz svoj život, podastire im svoje uspone i padove, uspjehe i neuspjehe, ljubavi, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli ogoljen život. I kad je u trenerci, umorna i iscrpljena, i kad je dotjerana i glamurozna, Mia Begović je jednostavno samosvjesna, čvrsta, prekrasna žena, majka, sestra, prijateljica… Jedna od mnogih koje će se u ovoj monodrami prepoznati.

Monodrama: MIA BEGOVIĆ: SVE ŠTO SAM PREŠUTJELA

 Redatelj Ivan Leo Lemo | Asistentica redatelja: Anita Matić Delić

Cijena ulaznice: 8 KM.