Naslovna Info Načelnik Bojić objavio: Pogledajte novu kružnu raskrsnicu u centru Laktaša (VIDEO)

Načelnik Bojić objavio: Pogledajte novu kružnu raskrsnicu u centru Laktaša (VIDEO)

LAKTAŠI – Načelnik opštine Laktaši Miroslav Bojić večeras je na svom Fejsbuk nalogu objavio video na kojem se vidi da su radovi na kružnoj raskrsnici u samom centru Laktaša skoro privedeni kraju.

“Već je to druga priča, a tek smo počeli na cijeloj opštini”, napisao je Bojić iznad ovog snimka.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske i večeras napominju da se radovi na izgradnji kružne raskrsnice izvode na magistralnom putu MI-101 Klašnice-Laktaši (stara oznaka M-16) u Laktašima, zbog čega se saobraćaj putničkih vozila i autobusa preusmjerava obilaznim putem kroz Laktaše. Zbog malog kapaciteta obilaznice kroz centar Laktaša, na snazi je zabrana teretnog saobraćaja (osim za vozila dostave i vozila čije odredište je prije zone radova). Sav teretni saobraćaj se preusmjerava na auto put. Iz pravca Gradiške: petlja Aleksandrovac; iz pravca Banja Luke vozila kod Hotela “Ćubić” se preusmjeravaju na auto-put; iz pravca Prnjavora petlja Drugovići, a iz pravca Srpca petlja Laktaši. (Radovi su planirani do 19.04.2021.).

AMS RS preporučuje vozačima koji putuju ili trebaju putovati kroz Laktaše da koriste autoput “Deveti januar” i na taj način smanje saobraćaj u centru ove opštine koji se otežano odvija zbog izgradnje kružnog toka.

Pratite nas i na društvenim mrežama FacebookInstagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.