Naslovna Info Gradiška Na današnji dan 2012. – Latinović: Pripremili smo projekat za povećanje budžeta...

Na današnji dan 2012. – Latinović: Pripremili smo projekat za povećanje budžeta za 10 miliona KM

Aktuelna vlast SDS i PDP u Gradišci nije uspjela da nametne razvojne projekte, ukine naplatu parkinga, izdvoji veća sredstva za socijalna davanja, napravi socijalnu kartu, umanji cijene komunalnih usluga, otvori stotine radnih mjesta, obezbijedi izdvajanja za privredu i poljoprivredu, obezbijedi obećana sredstva za penzionere, napravi efikasniju lokalnu upravu – NITI DA SAČUVA POSTOJEĆI BUDŽET.

28.09.2012. SRNA / GRADIŠKA – Kandidat Koalicije “Pokret za Gradišku” za načelnika opštine Zoran Latinović najavio je sinoć veću štednju, ali i povećanje opštinskog budžeta, ako dobije povjerenje građana na lokalnim izborima 7. oktobra.

“Ima prostora za štednju, ali i za povećanje budžeta. Pripremili smo projekat za povećanje budžeta za 10 miliona KM. Korist od toga najviše će imati privreda, poljoprivreda, mladi posredstvom zapošljavanja i penzioneri”, rekao je Latinović na predizbornoj tribini u gradiškom prigradskom mjestu Bok Jankovac.

Budžet će, prema Latinovićevim riječima, konačno imati razvojni karakter.

Nosilac odborničke liste PDP-a za Skupštinu opštine Gradiška Milan Švraka rekao je da je pripremljeno po pet planova za privredu, poljoprivredu, djecu i omladinu, bolji položaj penzionera i racionalniju i efikasniju lokalnu upravu.

“Ti planovi dobili su podršku ostalih koalicionih partija i zajedničkog kandidata za načelnika opštine, Zorana Latinovića”, rekao je Švraka.

DOKAZANO NAJBOLJE!