Naslovna Info Gradiška MOTO KLUB „STADO“ PODRŽAO PRVO MEĐUNARODNO DRUŽENJE DJECE SA POSEBNIM POTREBAMA

MOTO KLUB „STADO“ PODRŽAO PRVO MEĐUNARODNO DRUŽENJE DJECE SA POSEBNIM POTREBAMA

GRADIŠKA – Moto klub “Stado“ podržao Prvo međunarodno druženje djece sa posebnim potrebama sa područja bivše Jugoslavije.

Nakon razgovora sa direktorom Kulturnog centra Gradiška i članom Organizacionog odbora Prvog međunarodnog druženja djece sa posebnim potrebama Željkom Blagojevićem, članovi Moto kluba „Stado“ su bez oklijevanja odlučili da pomognu Prvo međunarodno druženje djece sa posebnim potrebama sa područja bivše Jugoslavije,koje će se održati 26.i 27. maja 2018.

Imajući u vidu da je najvažnije obezijediti smještaj za brojne goste, članovi MK „Stado“ ponudili su pomoć u vidu smještaja 15 porodica u Motelu “Eureka“u Gradišci, gdje se nalazi i sjedište njihovog moto kluba.

Pored toga, članovi Moto kluba „Stado“ podržaće ovu humanu manifestaciju i dolaskom na omiljenim dvotočkašima na pomenuto druženje 26. i 27.maja u Donje Podgradce, gdje će družiti sa mališanima i organizovati vožnju za sve koji vole motore i kojima zdravstveno stanje to dozvoljava.

Proteklog vikenda, ispred motela „Eureka“ održano je druženje motociklista, koji su iskoristili priliku i zajedno pozvali humanitarni broj 1416 za pomoć organizaciji druženja djece sa posebnim potrebama, te pozvali sve ljude dobre volje da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu realizaciju ovog hvalevrijednog projekta koji organizuje Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih lica Gradiška.

Moto klub „STADO“ osnovan je početkom 2018.godine i trenutno broji 26 članova.
Pored strasti prema motorima i vožnji ,ono što ih vezuje jeste avanturistički duh, ljubav prema putovanjima, rad na promociji turističke ponude Gradiške, kao i humanitarni rad koji su potvrdili podrškom Prvog međunarodnog druženja djece sa posebnim potrebama.