Naslovna Info Gradiška Mobilna aplikacija eCitizen na usluzi građanima Gradiške

Mobilna aplikacija eCitizen na usluzi građanima Gradiške

GRADIŠKA – Gradska uprava grada Gradiška na svojoj zvaničnoj internet prezentaciji građanima nudi novi elektronski servis – mobilnu aplikaciju eCitizen čiji je cilj pružanje što kvalitetnijih i bržih usluga.

-Mobilna aplikacija eCitizen omogućava jednostavnu i transparentnu komunikaciju građana i Gradske uprave, odnosno Skupštine grada Gradiška. Važno je napomenuti da građani putem ove platforme mogu pratiti rad gradske Skupštine i komentarisati tačke dnevnog reda ili čak glasati, dati mišljenje o nekoj tački i na taj način Gradskoj upravi dati do znanja kakvo je javno mjenje – rekao je v.d. sekretara Skupštine grada Nemanja Panić.

Posredstvom ove aplikacije građanima je omogućeno slanje upita ili žalbi Gradskoj upravi u svega pet klikova i dobijanje odgovara na iste u roku od 48 časova. Pored navedenog korištenjem ove mobilne aplikacije građanima su dopstupne i dnevne servisne informacije.

Na online platformi aktivni su i moduli za komunikaciju građana sa odbornicima, kao i modul za javne rasprave.

Panić je dodao da se eCitizen-u može pristupiti peko sajta Gradske uprave ali i putem mobilne aplikacije. On je istakao da se na platformu može prijaviti kao anonimni ili registrovani korisnik, a da je korištenje jednostavno. pomoću eCitizen-a lakše se registruju problemi i brže pristupa rješavanju.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.