Naslovna Sport Fudbal Mladi novinari „Mikromreže“ odlični sportski komentatori

Mladi novinari „Mikromreže“ odlični sportski komentatori

GRADIŠKA – Ekipa portala „Mikromreža“ veoma je aktivna i u oblasti sporta. Neumorni dvojac u sastavu Bojan Trgić i Zoran Kalinac minulog vikenda gotovo da i nije izlazio iz VIP lože „Arene Gradiška“.

I dok pred svako takmičenje Bojan provjerava tehničke finese, Zoran Kalinac se posvećuje protokolu. Analizira sastave, sudije, službena lica…

Portal „Mikromreža“ veoma uspješno prenosi sportske događaje na svom Fejsbuk profilu.

„Pratimo sve sportove, rukomet odbojku, košarku, boks… Prenosili smo i fudbalske utakmice. Nije teško, ali moraju se znati pravila i propozicije svakog sporta. Obojica smo sportisti i snalazimo se“, priča Kalinac.

Ljubitelji sporta sa simpatijama gledaju prenose posredstvom „Mikromreže“. Prisutan je žal što publika ne može u dvoranu, koja je tek otvorena, ali zahvaljujući mladim novinarima-entuzijastima ipak uživaju uz svoje sportske ljubimce.

Mnogi u šali kažu da se Trgić i Kalinac bolje snalaze prenoseći utakmice ženskih ekipa, što je i logično, s obzirom da se radi o mladom i perspektivnom timu.

Autor: B. Grgić

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.