Naslovna Info Aktuelno Republika Srpska-FBiH Mister Iks i Klovn Čupavko među djecom u Laktašima

Mister Iks i Klovn Čupavko među djecom u Laktašima

GRADIŠKA – Uporedo sa prvim pahuljicama koje su početkom decembra zabijelile u kozarskim i potkozarskim gradovima i selima, djeci u novogodišnju posjetu stigli su njihovi omiljeni junaci.

Među mališane u Laktašima, na njihovu veliku radost, banuli su Mister Iks i klovn Čupavko, likovi iz zabavnih programa koji su gotovo mjesec prije isteka ove godine krenuli na svoj čarobni, novogodišnji put.

 Oni kažu da imaju mnogo posla, da su na njihovu adresu stigli pozivi iz škola, vrtića, zabavišta i drugih sredina na području laktaške, prnjavorske, gradiške, srbačke i drugih opština. Njihovi programi su jasan znak da nam je Nova 2020. godina sasvim blizu i da su njen dolazak prvi najavili glumci i zabavljači, a prepoznala djeca. Novogodišnja zabava, gdje su glavni likovi klovnovi i mađioničari zajedno sa djecom, nema granica. Akteri novogodišnjih programa  Mister Iks i klovn Čupavko kažu da će uskoro gostovati u Ljubljani te još nekoliko gradova u Sloveniji, odakle su takođe dobili pozive koje nisu mogli da odbiju.

– Zabava, igra, pjesma i čarolija su univerzalni jezik kojeg svi poznaju – kazali su nam zabavljači iz Laktaša.