Naslovna Info MIROSLAV ILIĆ NA BINI SA DODIKOM: Ljubomoran sam na Milorada, dobio je...

MIROSLAV ILIĆ NA BINI SA DODIKOM: Ljubomoran sam na Milorada, dobio je veći aplauz od mene

Predsednik Republike Srpske jednako dobro peva kao Ivica Dačić, kaže slavuj iz Mrčajevaca, koji je na humanitarnom koncertu s političarem otpevao hit „Još te nešto čini izuzetnom“.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zapevao je s legendom narodne muzike Miroslavom Ilićem na humanitarnom koncertu na trgu u Banjaluci. Političar je na bini dobio ovacije kad je zapevao hit „Još te nešto čini izuzetnom“.
– Ljubomoran sam, gospodine predsedniče, dobili ste veći aplauz od mene – rekao mu je slavuj iz Mrčajevaca.

Ilić nam je posle koncerta otkrio da je oduševljen vokalnim sposobnostima predsednika Republike Srpske. Kaže da je Dodik toliko muzikalan da može da stane na crtu najraspevanijem političaru Ivici Dačiću.

Odličan je pevač– Nerešeno je između Dodika i Dačića. U tom duelu nema pobednika – kaže Miroslav i otkriva da je Dodikova omiljena pesma „Božanstvena ženo“.
– Dodik je odličan pevač. On je veliki čovek i moj prijatelj. Družimo se još od osamdesetih godina prošlog veka i često zapevamo zajedno. Tako je bilo i na tom koncertu. Mada, bilo je tamo još pevača koji su došli da pomognu. Nemojte mene posebno da ističete – rekao nam je Miroslav.

Najveći aplauz te večeri dobila su deca s retkim bolestima, za koju je prikupljeno oko 900.000 maraka. Osim Ilića, nastupali su i Željko Joksimović i Marija Šerifović.

Dodika nismo uspeli da dobijemo za komentar do zaključenja ovog broja Kurira. Podsetimo, Miroslav Ilić jedini je izvođač koji je letos dva dana pevao na svadbi Miloradovog sina Igora.

Za mladence koverta

– Bilo je prelepo i veselo, zaginuli smo sve do jutra. Igoru i Ivani sam stavio kovertu u sanduče, to je najpraktičniji poklon. Koliko sam uspeo da vidim, i većina ostalih gostiju darovala je mladence parama – rekao je tom prilikom Ilić.

miroslav-ilic-milorad-dodik-1451172264-812473

Stars, Kurir