Naslovna Sport Fudbal Miloš Brkić izabran u Izvršni odbor NS/FS BiH

Miloš Brkić izabran u Izvršni odbor NS/FS BiH

Područni Fudbalski savez Gradiška u narednom četrverogodišnjem mandatu imaće člana Izvršnog odbora u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine.

Predsjednik našeg saveza gospodin Miloš Brkić izabran je na sjednici
Skupštine krovnog Saveza iz Sarajeva za člana “fudbalske vlade” što je veliko priznanje za samog predsjednika Brkića, ali i PFS Gradiška koji nastavlja kontinuitet članstva u jednom od najvažnijih tijela i organa u FS BiH.

Brkić, kao kandidat PFS Gradiška u trku za člana Izvršnog odbora ušao je
zajedno sa Aleksandrom Dodikog (Novi Grad) iz PFS Prijedor i dobio je 53 glasa od ukupno 59 prisutnih delegata Skupštine Fudbalskog saveza BiH.

-Prije svega želim da se zahvalim svima onima koji su dali svoj glas za mene i podržali me u ovoj kandidaturu, a kao dio ozbiljnog tima daću sve od sebe da doprinesem kvalitetnom radu, izgradnji povjerenja i jedinstva u fudbalu Bosne i Hercegovine kao član PFS Gradiška i Fudbalskog saveza Republike Srpske. Ovo
je za mene novi izazov u sportskoj karijeri, ali ujedno i velika profesionalna obaveza i odgovornost. Mislim da je stvoren moderan tim koji je spreman da se uhvati u koštac sa svom problematikom u našem fudbalu, ali isto tako i da poboljša uslove za rad i funkcionisanje, kako krovnog i entitetskih, tako i nižih
saveza, te samih klubova – rekao je Miloš Brkić, novoizabrani član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH.

Pratite nas i na društvenim mrežama FacebookInstagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.