Naslovna Video Milenko Pavlović na imresivan način izveo pjesmu „Unchain my heart” u emisiji...

Milenko Pavlović na imresivan način izveo pjesmu „Unchain my heart” u emisiji “Nikad nije kasno” (Video)

Večerašnju epizodu šoua „Nikad nije kasno“ na maestralan način je otvorio Milenko Pavlović zvani Miler (62), inače predsednik Skupštine opštine Gradiška.

Miler na imresivan način izveo pesmu „Unchain my heart“ i podigao na noge cijeli studio.

_MG_8591.JPG

Naime, on je odlučio da u drugom krugu takmičenja veterana izvede čuvenu pjesmu „Unchain my heart“ od Džoa Kokera i to na kakav način. Već na prve taktove Milenko je uspeo da iz sudijske fotelje podigne Milicu Todorović, a zatim i cijeli studio koji je pjevao i plesao sa njim.

Nakon maestralnog nastupa žiri je nije krio oduševljenje Milerovim nastupom, a najveće riječi hvale imali su Milica Todorović i Žika.

_MG_8646.JPG

„Šta bi ovo?“, upitala je Milica svoje kolege iz žirija i Milenka, na šta je on odgovorio da se više od 45 godina bavi muzikom i da je ovaj njegov nastup upravo bio dokazivanje iskustva.

„Ma gde se bavite muzikom?“, pitala je pjevačica, a takmičar je odgovorio da pjeva u Gradišci i to za svoje sugrađane bez ikakvog honorara.

milenko.jpg

“U Gradišci pevate „Unchain my heart? Lele!”, rekla je oduševljeno Milica Todorović.

„Vi bre, niste normalni kako pevate“, oduševljeno je konstatovala i Jovana Petronijević, a potom se Žika Jakšić nadovezao i poručiio, „Milenko, mene si oduševio. Toliko energije, tako lepo pevanje. Vrhunski“.

Cijela emisija ” Nikad nije kasno” pogledajte kako Miler pjeva 6:00 – 21:00 min.

U revijalnom dielu Milenko je ponovo priredio pravi spektakl. On je sa sinom Borišom u duetu izveo pjesmu „Ja bih da pevam još malo“ kojom su ponovo podigli na noge sve u studiju.

_MG_8671.JPG