Meridian kladionica vam i ove zime nudi jedinstvenu priliku da se kladite na Zimske olimpijske igre

Na ovogodišnjim ZOI učestvje čak 2.952 sportista koji dolaze iz 92 nacionalna Olimpijska komiteta, Srbiju predstavljaju četiri takmičara u dva sporta – alpskom skijanju i nordijskom trčanju, dok BIH predstavljaju takođe četiri takmičara u alpskom skijanju I ski trčanju.

KLADI SE NA ZIMSKE OLIMPIJSKE IGRE!

U Meridianu možete da se kladite na brojne takmičare iz različitih zemalja u 11 najpopularnijih sportova na snijegu i ledu.

Tim Srbije čine Nevena Ignjatović, Marko Vukićević, Marko Stevović i Damir Rastić. Ignjatovićeva, Vukićević i najmlađi član srpskog Olimpijskog tima Marko Stevović takmiče se u alpskom skijanju, dok debitant na ZOI Damir Rastić nastupa u nordijskom trčanju.

Tim BIH čine Emir Lokmić, Mladen Plakalović, Elvedina Muzaferija I Tanja Karišik-Košarac. Elvedina I Lokmić takmiče se u alpskom skijanju dok se Plakalović I Tanja Karišik – Košarac takmiče u ski trčanju.

Da li će Lindzi Von opravdati ulogu favorita – kvota je ODLIČNA!

Sportovi koje možete pronaći na listama kladionice Meridian su i biatlon, bob, umjetničko klizanje, fristajl klizanje, brzo klizanje, sankanje, skeleton, ski skokovi i snoubord.

Marsel Hiršer cilja titulu!

Zimske olimpijske igre važe za jedno od najuzbudljivih i najatraktivnijih svjetskih sportskih takmičenja, a vi ga možete učiniti još interesantnijim. Kladite se na favorite, potencijalna iznenađenja ili vaše omiljene takmičare, a ukoliko se kombinacija na tiketu ispostavi kao dobitna, Meridian će uz fantastične kvote nagraditi vaše znanje.

Uz Meridian budi u plusu i na minusu! Registruj se : https://goo.gl/iPYN7V

https://youtu.be/7i7M39_cEWg