Naslovna Zabava Meridian kladionica vam i ove zime nudi jedinstvenu priliku da se kladite...

Meridian kladionica vam i ove zime nudi jedinstvenu priliku da se kladite na Zimske olimpijske igre

60

Na ovogodišnjim ZOI učestvje čak 2.952 sportista koji dolaze iz 92 nacionalna Olimpijska komiteta, Srbiju predstavljaju četiri takmičara u dva sporta – alpskom skijanju i nordijskom trčanju, dok BIH predstavljaju takođe četiri takmičara u alpskom skijanju I ski trčanju.

KLADI SE NA ZIMSKE OLIMPIJSKE IGRE!

U Meridianu možete da se kladite na brojne takmičare iz različitih zemalja u 11 najpopularnijih sportova na snijegu i ledu.

Tim Srbije čine Nevena Ignjatović, Marko Vukićević, Marko Stevović i Damir Rastić. Ignjatovićeva, Vukićević i najmlađi član srpskog Olimpijskog tima Marko Stevović takmiče se u alpskom skijanju, dok debitant na ZOI Damir Rastić nastupa u nordijskom trčanju.

Tim BIH čine Emir Lokmić, Mladen Plakalović, Elvedina Muzaferija I Tanja Karišik-Košarac. Elvedina I Lokmić takmiče se u alpskom skijanju dok se Plakalović I Tanja Karišik – Košarac takmiče u ski trčanju.

Da li će Lindzi Von opravdati ulogu favorita – kvota je ODLIČNA!

Sportovi koje možete pronaći na listama kladionice Meridian su i biatlon, bob, umjetničko klizanje, fristajl klizanje, brzo klizanje, sankanje, skeleton, ski skokovi i snoubord.

Marsel Hiršer cilja titulu!

Zimske olimpijske igre važe za jedno od najuzbudljivih i najatraktivnijih svjetskih sportskih takmičenja, a vi ga možete učiniti još interesantnijim. Kladite se na favorite, potencijalna iznenađenja ili vaše omiljene takmičare, a ukoliko se kombinacija na tiketu ispostavi kao dobitna, Meridian će uz fantastične kvote nagraditi vaše znanje.

Uz Meridian budi u plusu i na minusu! Registruj se : https://goo.gl/iPYN7V

https://youtu.be/7i7M39_cEWg