Naslovna Info Gradiška “Market AS” dijelio penzionerima vaskršnje poklone u Gradišci

“Market AS” dijelio penzionerima vaskršnje poklone u Gradišci

GRADIŠKA – Predstojeće vaskršnje praznike  “Marekt As” u Gradišci čestitao je svojim kupcima, posebno penzionerima, na originalan način.

Rada Cvetanović , rukovodilac u  “Marketu As” rekla je da  svakog utorka i petka upripreme  skromne poklone penzionerima. Tako je bilo i danas, iako je četvrtak, penzioneri, odnosno lica starija od 65 godina imali su svoj dan.

-Penzioneri su naši vjerni kupci. Želimo da im ublažimo izolaciju. Danas povodom Vaskrsa dijelili smo vaskršnje peretke i farbana jaja. Penzioneri i lica starija od 65 godina pokazali su da su veoma disciplinovani, potpuno poštuju sve predviđene mjere i na taj način nam olakšavaju rad, rekla je Cvetanovićeva i navela da su penzioneri oduševljeni poklonima.

U vrijeme između dvije smjene Rada Cvetanović željela je da se zahvali i osoblju ‘Marketa AS’, koji  su po njenim riječima zaista na visini zadatka. Pozvala ih je da se fotografišu i izrazila nadu da će ovi snimci sa maskama i rukavicama vrlo brzo postati uspomene.

Iz ‘Marketa AS’ svim pravoslavnim vjernicima upućene su vaskršnje čestitke, ali i najave da će sličnih akcija na radost potrošača biti još.