Naslovna Kultura ‘Malo blago’ za Dan Žena (FOTO)

‘Malo blago’ za Dan Žena (FOTO)

GRADIŠKA – Sinoć je u maloj sali Kulturnog centra izvedena predstava “Malo blago”, Gradskog pozorišta Jazavac iz Banja Luke, a povodom Međunarodnog Dana Žena 8. marta.

Predstava je bila poklon Gradonačelnika Grada Gradiške Zorana Adžića, a izvedena je uz poštovanje svih epidemioloških mjera, te je broj publike bio ograničen.

Prisutna publika, a to su većinom bile dame, uživali su u ovoj komičnoj i sentimentalnoj drami o tri žene, tri generacije u jednoj porodici, njihovim međusobnim odnosima strahovima, čežnjama i radostima.

-Naše koleginice iz Banja Luke su odličnom glumačkom igrom približile probleme današnjih žena i uvele nas u “ženski svijet”, u dubinu ženske duše i emocije – navodi se na sajtu Gradskog pozorišta Gradiška.

Ovo je ujedno bila i prva predstava u ovoj godini izvedena na sceni našeg pozorišta  i početak redovnog repertoara pozorišta u skladu sa ograničenjima i pravilima koja nam nameće trenutna epidemiološka situacija.

Pratite nas i na društvenim mrežama FacebookInstagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.