Naslovna Info Gradiška Mališani proslavili Novu godinu uz Vrapčiće

Mališani proslavili Novu godinu uz Vrapčiće

GRADIŠKA – U sklopu manifestacije  „Gradiška zima“, najmlađi sugrađani su danas na platou Kulturnog centra Gradiška proslavili svoju Novu godinu, već tradicionalno uz dječiji hor  „Vrapčići“.

Načelnik Odjeljenja za društevene djelatnosti grada Gradiška Davor Glišić rekao je da je Gradska uprava u saradnji sa Turističkom organizacijom i Kulturnim centrom Gradiška, tradicionalno organizovala proslavu dječije nove godine u predivnom ambijentu „Zimskog grada“.

On je istako da je „Zimski grad“  poklon Gradske uprave Gradiška najmlađim sugrađanima, te da je većina sadržaja u njemu  prilagođena djeci.

Vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije grada Gradiška Miloš Vujinić rekao je da su djeca  ove godine uz dječiji hor „Vrapčići“ mogla uživati u zabavnom programu Fazonka, Miki Mausa i Djeda Mraza.

On je istakao da u narednom periodu nastavljaju dalje sa manfiestacijama, te da je za 31. decembra na platou Kultrunog centra organizvovan doček međunarodnu nove godine uz lokalni bend „Triple shot“

Rukovodilac hora „Vrapčići“  Branislav Đaković poznatiji kao  Čika Bane rekao je da je da su za kraj godine priredili jedan veliki koncert te da su se zadovoljstvom odazvali pozivu organizatora.

On je istakao da su djeca mogla uživati uz vesele novogodišnje pjesme.

Đaković je dodao da je ova godina bila sjajna, sa ukupno 25 održanih  koncerata širom Republike Srpske.