Naslovna Info Gradiška Lokalna vlast ne vodi brige o mladima u Gradišci

Lokalna vlast ne vodi brige o mladima u Gradišci

GRADIŠKA – Mladi socijaldemokrati iz Gradiške poručili su danas da nisu zadovoljni položajem mladih u ovoj opštini, navodeći da u protekle dvije godine nije učinjeno ništa konkretno za mladu populaciju, odnosno na sve češće napade na mlade MSD-a.
-U protekle dvije godine nije zabilježen gotovo nijedan projekat u vezi sa položajem mladih u ovoj opštini. Zaustavljena je podrška sportskim klubovima i kulturno-umjetničkim društvima, a ništa se ne radi na započetoj sportskoj dvorani – rekao je generalni sekretar MSD u Gradišci Ratko Savić.

 

On je dodao da se u Gradišci ne ulaže u rješavanje problema mladih ljudi, te da nema zapošljavanja, niti projekata u koje bi se mladi uključili, osim što određene političke partije u lokalnoj vlasti ucjenjuju mlade da ukoliko pređu u drugu političku partiju dobiće zaposlenje, što je nedopustivo.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata iz Gradiške Denis Šulić rekao je da je organizacija na čijem je čelu u protekle dvije godine sprovela više od 50 aktivnosti uključivši u njih više od hiljadu mladih ljudi, a poseban akcenat su stavili na rješavanje problema mladih u ruralnim dijelovima opštine.

M.V.