Naslovna Info Hronika Ljekari se bore za živote ranjenih u pucnjavi u Bijeljini, među njima...

Ljekari se bore za živote ranjenih u pucnjavi u Bijeljini, među njima pripadnik SAJ-a iz Gradiške

BIJELjINA – Dvije osobe koje su noćas ranjene u pucnjavi u Bijeljini životno su ugrožene, a jedna od njih je pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), potvrdili su u policiji.

Pripadnik SAJ-a ranjen je kada je sa dvojicom kolega intervenisao nakon napada na djevojku i mladića koji ju je branio, a  potom je došlo do pucnjave.

Policijskoj stanici Bijeljina noćas oko dva časa prijavljeno je da je u blizini ugostiteljskog objekta došlo do pucnjave.

-Patrola policije izašla je na lice mjesta, i zatekla sa povredama, najvjerovatnije od oružja, O.P. iz Brčkog i P.K. iz Gradiške, koji je policijski službenik Specijalne antiterorističke jedinice – saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

U policiji dodaju da su oba lica prevezena u Medicinski centar Bijeljina, gdje se dežurni ljekar izjasnio da su životno ugroženi.

Policija je radom na terenu, te prikupljenim dokazima, došla do saznanja da je prethodno više lica iz Brčkog fizički napalo S.G. iz Bijeljine.

-S.G. iz Bijeljine napadnut je dok je pokušavao da spriječi drugog nepoznatog muškarca koji je fizički nasrnuo na djevojku u vozilu. Tokom toga, nepoznati muškarci su pucali u pravcu automobila, a intervenisali su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, usljed čega je jedan povrijeđen – naveli su iz policije.

Za Brčacima je raspisana potraga u cilju pronalaska i hapšenja.