Naslovna Specijal PR-Marketing LC WAIKIKI DOLAZI U GRADIŠKU

LC WAIKIKI DOLAZI U GRADIŠKU

Dragana Ilić, zamjenica gradonačelnika Gradiške: Potencijal Gradiške prepoznale su svjetske kuće.

Dolazak svjetskog giganta, firme LC Waikiki, koja je jedan od vodećih modnih brendova sa preko 1000 prodavnica u 45 zemalja širom svijeta, potvrda je spremnosti i potencijala Gradiške.

„Strateška lokacija na granici sa Evropskom unijom, najveći granični prelaz u BiH, pristup međunarodnim tržištima, uređena infrastruktura i povoljno poslovno okruženje čine Gradišku poželjnim mjestom za investiranje. Ovaj potencijal Gradiške prepoznali su brojni investitori što u značajnoj mjeri ima uticaj na jačanje privredne aktivnosti, posebno u oblasti građenja, proizvodnje, trgovine i uslužnih djelatnosti. Završetak mosta na rijeci Savi, uz pomenuto povoljno poslovno okruženje potvrđeno sticanjem BFC SEE standarda, otvoriće nove perspektive razvoja našeg grada. Gradiška je otvorena sredina na vratima Evropske unije i svako ko želi da radi može naći svoj interes i dobrodošao je,“ rekla je zamjenica gradonačelnika Gradiške Dragana Ilić.

Dolazak LC Waikiki-ja potvrđen je od strane uprave Centrum Retail Parka, a uskoro će se objaviti i imena ostalih svjetskih brendova. Otvaranje parka planirano je za 2021-u, prostiraće se na 18 000 m2 i predstavljaće najsavremeniji Retail park u regiji. Više o Centrum Retail parku saznajte ovdje.