Naslovna Specijal Hrana Kuhinja Marketa AS priprema  izobilje ukusne hrane za svačiji ukus (FOTO)

Kuhinja Marketa AS priprema  izobilje ukusne hrane za svačiji ukus (FOTO)

GRADIŠKA – Omiljeno mjesto mnogobrojnim Gradiščanima i putnicima namjernicima za doručak, ručak, večeru ili užinu je „Market AS“.

Vrijedne kuharice predvođene šeficom Snježanom Glišić svakodnevno spremaju hranu za svačije ukuse.

U ponedjeljak ujutro  nabrojali smo 65 gotovih jela, pet vrsta čorbi i jela sa roštilja. Nije lako donijeti odluku šta odabrati, da li raznovrsno pečenje sa prilozima, tjesteninu, ribu, raznovrsna jela od povrća, pite, plačinke ili picu.

-Evo za doručak predlažemo omlete sa šunkom ili slaninom, pohovane palačinke, raznovrsna jela od povrća. Sve se može iskombinovati. Posebno su zanimljive čorbe, danas kuhamo juneću čorbu , fino varivo, gulaš i lešo teletinu. I svaki dan drugi izbor kaže – Snježana Glišić.

Mara Obrenović, rukovodilac Marketa AS u Gradišci kaže da je kuhinja sa bogatom ponudom ukusnih jela jedan od aduta ovog tržnog centra.

-Naši redovni gosti, bilo da se radi o doručku ili ručku su zaposleni iz Gradske uprave, policije, Bolnice Gradiška, ljudi u prolazu, slučajni prolaznici. Imamo i dostavu hrane, sve više se za našu hranu, koja je uvijek svježa, kvalitetna, ukusna i ispravna sa zdravstvenog aspekta, odlučuju i učenici. Ponašamo se odgovorno, naše vrijedne kuharice prate sve trendove, počev od sezonske ponude jela, posne hrane, kvalitetnog roštilja, do jela za sladokusce i osobe probirljivih zatjeva – rekla je Obrenovićeva.

Goran Gagić, poznati gradiški pčelar i proizvođač zdrave hrane, čovjek koji u kalendarskoj godini posjeti mnoge sajmove i druge manifestacije širom Evrope kaže da se uvijek vrati u Market AS u Gradišci.

-Ovdje je hrana najbolja, ukusna, svježa, lijepa i za oko i za džep, nije skupa. Posluga je uvijek raspoložena i ljubazna. I ne samo ovaj dio gdje je gotova hrana, već i mesari i osoblje na delikatesima, mliječnim proizvodima, voću i povrću. Kada me god neko upita gdje se najbolje jede, kažem mu u „Marketu AS je spas“ – rekao je Gagić.

Iz ovog marketa je stigla informacija da će se broj jela povećavati, a posebno su naglasili aktuelni popust od 50 odsto na sva gotova jela i to poslije 19 časova.

Drugim riječima „Pravi je čas da se odlučite za Market AS“ !

Autor: B.Grgić