Naslovna Info Gradiška Kuća Mike Babića okićena sa 6000 LED sijalica (VIDEO)

Kuća Mike Babića okićena sa 6000 LED sijalica (VIDEO)

GRADIŠKA – Kuća Mihajla Mike Babića, nadaleko poznatog roštilj-majstora, ljubitelja cvijeća, lijepog dvorišta i dobrog štimunga, najljepše je okićena kuća ne samo u Gradišci, već i šire.

Već nekoliko godina Mika svoju kuću okiti ukrasnim LED lampicama, dajući na taj način svoj doprinos zimskim danima, pogotovo novogodišnjim i božićnim.

Prelijepo bijelo svijetlo, koje je ovaj vrijedni domaćin postavio po svakoj ivici velike dvospratnice, privlači znatiželjnike, a novinari su oduvijek u tome prednjačili.

„Kuću sam osvijetlio sa šest hiljada LED sijalica. Razdijelio sam ih na tri prekidača, kako bih rasteretio liniju. Nisu to veliki potrošači, a ambijent je prelijep, pogotovo kad padne snijeg. Samo postavljanje traje tri dana, a skidanje i spremanje u ostavu jedan dan. Svijetliće sve do Svetog Jovana. Pale se s prvim mrakom, a gase kad se razdani“ priča Mika Babić.

Pored Mikine kuće zastaju mnogi, fotografišu je, zapitkuju, interesuju se za detalje.

Mika je uvijek raspoložen posebno prema ženama, koje se najviše interesuju za rasvjetu.

„Malo-malo pa neka žena zastane. Obično me upitaju da kitim i njima, što ne odbijam ni u snu. Znaju gdje sam, neka me slobodno pozovu, radu ću ih nakititi, kazuje kroz smijeh Mika Babić“, poznati gradiški roštilj-majstor koji sve posmatra sa ljepše i duhovite strane.

Upravo zbog toga je nastala i izreka, Mikina kuća najljepša u kraju –kraj Mikine kuće žene zastaju! A mi dodajemo, sve je najbolje kod našeg Mike –otprilike!

Video:

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.