Krunisanje Kralja, nestvarnih 57 poena (VIDEO)

Kako kaže stara narodna, “kao vino, što starije, to bolje.” To je rečenica kojom možemo opisati karijeru i uspon Lebrona Džejmsa, koji je popularan pod nadimkom “King James”. Kralj Lebron je opet nadmašio samog sebe.

U prethodnoj noći, uspio je da ostvari još jednu krunu itekako bogate karijere. Vašington je imao priliku svjedočiti jednoj od najboljih, ako ne i najimpresivnoj partiji života Džejmsa. Iako mu je trebalo samo 8 poena da postane najmlađi, a sedmi u generalnom poretku koji je dostigao cifru od 29,000 poena. U noći kada je izabran u jednoj od najboljih DRAFT generacija uz onu Jordanovu, ni on sam nije očekivao da će postati ovakav košgeter. Na dva mjeseca do 33. rođendana postigao je  drugi rezultat karijere po broju poena (Najviše poena postigao je protiv Šarlota,2014. godine, u dresu Majami Hita, 61), a ujedno izjednačio rekord franšize iz Ohaja, koji je postavio njegov saigrač do prije par mjeseci, Kajri Irving.

Još jedan rekord u koji će biti upisano njegovo ime jeste činjenica da je postao tek drugi igrač u istoriji NBA lige, uz Kobija Brajantakoji je postigao 50 i više poena nakon svoje 15-e sezone staža.

Kumovao je porazu Vašingtona, a takođe osim poenterske uspio je da popuni sve statističke kolone.
57 poena, 11 skokova, 7 asistencija, 3 ukradene lopte i 2 blokade. Sve ovo možete vidjeti objedinjeno u video prilogu ispod.

Uživajte, a Lebronu želimo još koju titulu, zaslužio je!