Naslovna Sport Fudbal KOZARA ZAPOČELA PRIPREME ZA DRUGI DIO SEZONE

KOZARA ZAPOČELA PRIPREME ZA DRUGI DIO SEZONE

Fudbaleri Kozare pod vođstvom šefa stručnog štaba Vuleta Trivunovića i njegovih pomoćnika odradili su juče prvi trening na stadionu FK Obradovca u Gradišci i time započeli pripreme za proljetni dio prvenstva u I ligi Republike Srpske.

Kompletne pripreme fudbaleri Kozare odradiće u Gradišci. Što se tiče priprema, ovu zimu igrači Kozare pripremaju se na stadionu na Obradovcu, zbog renoviranja prostorija kluba na Gradskom stadionu, a uz svlačionice, renoviraju se i kancelarija za pripremu utakmicu i video-analize.

Foto: Goran Radimirovic Riro

U toku priprema ekipa iz Gradiške odigraće i par pripremnih utakmica, a termine mečeva i navedene protivnike možete pročitati ovdje:

  • 06.02.2018. – Prva utakmica u toku priprema, najvjerovatnije protiv Slobode iz Novog Grada, u zavisnosti od opravdanih obaveza protivnik. U slučaju nemogućnosti odigravanja, prvi tim Kozare odigraće meč u kojem će se prvotimci rasporediti u dva sastava i odigrati međusobni duel,
  • 10.02.2018. – Već nakon četiri dana, snage će odmjeriti protiv Ljubića,
  • 13.02.2018. – Naredni protivnik biće srbačka Sloga,
  • 16.02.2018. – U okršaju koji će biti četvrti izazov za prvotimce Kozare, Žeravica će biti test psihičke i fizičke priprema koje su u toku,
  • 24.02.2018. – Tekstilac iz Dervente za koji je prošle sezone igrao Ozren Perić, bivši igrač Kozare,
  • 25.02.2018. – Protivnik FK Dubrave,
  • 03.03.2018. – Generalna proba sedam dana pred početak drugog dijela sezone, a protivnik će biti, najteži protivnik do tada, Rudar iz Prijedora.

S obzirom na mnogo ozbiljniji pristup cijelog stručnog štaba, nove uprave, pa i samih igrača, kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, osim rezultata, najbitniji dio cijele ove priče oko fudbalskog kluba Kozara jeste povratak ljudi na Gradski stadion. Samim tim imperativ pobjede mi porastao, osim poštovanja saigrača, igrači bi bili pod pritiskom pružanja maksimuma za ljude koji su prisutni, a naravno da svakom ko se bavio bilo kakvim sportom imponuje prisustvo punih tribina.