Naslovna Sport Fudbal KOZARA SPREMNA ZA NAPREDAK

KOZARA SPREMNA ZA NAPREDAK

Fudbaleri Kozare odradili su danas posljednji trening pred sutrašnju utakmicu 21. kola I lige Republike Srpske, u kojoj će na Gradskom stadionu u Gradišci dočekati Napredak iz Donjeg Šepka.

Svi igrači su spremni za utakmicu, osim Petkovića, kaže šef stručnog štaba FK Kozara Vule Trivunović i nastavlja: Zgusnut raspored je napravio da svi igrači pomalo osjećaju umor, ali to neće biti prepreka da sutra damo sve od sebe i sa pobjedom zaokružimo rezultate u prethodnom periodu, te da mirnije dočekamo posljednje kolo u regularnom dijelu prvenstva.

Utakmica protiv FK Napredak počinje u 16 časova, a ulaz na istu je besplatan, te Vas sve pozivamo na Gradski stadion da pružite podršku fudbalerima Kozare u borbi za nove prvenstvene bodove.

U nedelju će na teren naši kadeti i juniori, koji će na Gradskom stadionu dočekati vršnjake Podgrmeča iz Sanskog Mosta u utakmicama Omladinske lige BiH grupa Zapad. Utakmice počinju u 10 i 12 časova.

I pioniri i predpioniri nastavljaju svoja takmičenja. Oni će svoje utakmice Pionirske lige protiv Modriče igrati u ponedeljak na stadionu Omladinca u Brestovčini. Utakmice počinju u 10 i 12 h.

Izvor : fkkozara.org