Naslovna Sport Fudbal Kozara savladala Podrinje u Gradišci (Foto)

Kozara savladala Podrinje u Gradišci (Foto)

GRADIŠKA – Lider prvenstva ekipa Kozare iz Gradiške savladala je danas u Gradišci ekipu Podrinje iz Janje sa minimalnim rezultatom od 1-0 i time sačuvala prvu poziciju nakon 15. kola I lige Republike Srpske.

kozara 2

Trijumf u Derventi vratio je samopouzdanje fudbalerima Kozare, a dobru formu su pokazali i na današnjoj utakmici, gdje su krenuli od samog starta sa željom da savladaju ekipu Podrinja, što im je pošlo od ruke odmah u 23. minuti, nakon što je odbrana domaćina ispala, a mrežu je zatresao Ognjen Škorić.

kozara 3

Čvrsta odbrana i dobra kontrola igre domaćina danas je bila nepremostiva prepreka za ekipu Podrinja, koje je imalo tek nekoliko šansi u prvom poluvremenu.

kozara 4

U drugom poluvremenu, domaćin je zaigrao još otvorenije, ne bi li došao bar do još jednog gola, no prigodne šanse su ipak završevale preko gola.

kozara 6

Najbolje šanse na utakmici imao je igrač domaćina Slavljen Kovljen, koji je u nekoliko šansi dobrim prodorima uspio da pogodi i prečku, ali brojne šanse su ipak završile pored gola domaćina. Gosti su u drugom poluvremenu imali nekoliko šansi za izjednačenje, ali nisu uspjeli matirati golmana domaćina koji je bio na vrhuncu zadatka.

kozara 1

Od silne želje za golom gostiju, nakon jednog neopreznog starta, zbog drugog žutog kartona igru je morao napustiti Denis Arnautović iz ekipe Podrinje.

Ovom pobjedom, Kozara iz Gradiške je ostala na vrh tabele, gdje ih u stopu prate ekipa Rudara iz Prijedora i Leotar iz Trebinja.