Naslovna Događaji Kozara predstavila nova pojačanja!

Kozara predstavila nova pojačanja!

Nakon što su u prethodnim danima transparentno prikazali plan vođenja kluba u narednom periodu, predstavili novog trenera Vuleta Trivunovića, na red su došla i obećana pojačanja!

Uprava FK Kozara radi dobar posao, a kao konkretan pokazatelj da se vrijedno radi, uvjerili smo se na današnjem predstavljanju fudbalera koji su pojačali klub iz Gradiške.

Vuletu Trivunoviću, šefu stručnog štaba od početka priprema na raspolaganju će biti Boris Raspudić, dosadašnji igrač banjalučkog Borca i jedna od legendi velikana iz Platonove.

Boris Raspudić, legenda banjalučkog Borca.

Itekako vrijedan pomena je i povratnik u redove crveno-bijelih, Igor Pilipović. Pilipović je prošao cijelu omladinsku školu Kozare, nastupao je već za prvi tim, odigrao dosta bitnih mečeva, a sada je odlučio da se vrati u klub s kojim je ostvario mnogo uspjeha.

Igor Pilipović

Bitno je naglasiti da je veliko pojačanje i korak naprijed, ostanak kapitena Ognjena Petrovića, koji je odlučio da produži saradnju sa klubom, te “kapitenski” iznese teret i pritisak rezultata koji se očekuje u narednom periodu.

Kapiten, Ognjen Petrović

Rade Džombić mladi napadač niželigaša Slobode iz Donjih Podgradaca, takođe jedno od pojačanja, fudbaler koji će se potruditi da iskoristi ukazanu priliku.

Rade Džombić

Do početka priprema zakazanih za kraj januara, Kozaru bi trebalo da pojača još nekoliko imena istakli su predsjednik kluba Milenko Pavlović i sportski direktor Siniša Đurić i o njima će te biti na vrijeme obavješteni.

Novim, starim fudbalerima Kozare želimo mnogo uspjeha u dresu našeg kluba.

FOTO/IZVOR: FKKozara.org