Naslovna Sport Fudbal Kozara počela pripreme

Kozara počela pripreme

GRADIŠKA – Fudbaleri Kozare počeli su danas pripreme za novu sezonu takmičenja u I ligi Republike Srpske, koja bi u novom formatu proširena na 16 klubova trebala da počne 8. augusta 2020. godine.

Šef stručnog štaba Žerić Nedžad na raspolaganju ima većinu igrača iz prošle sezone koja je prekinuta zbog situacije sa virusom COVID-19. Klub su napustili Glišić Dejan, Gavrić Nemanja, Bubić Živko, Babić Miloš i Nikola, te Bradić Dušan. U redove Kozare iz prijedorskog Rudara vratio se Petrović Ognjen, a iz Dubrava tu je Vasić Nenad. Prvom timu priključeno je nekoliko mladih igrača iz Kozarinog omladisnskog pogona.

Kozara će kompletne pripreme obaviti u Gradišci uz odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica kako uslovi budu dozvoljavali,  poštujući sve mjere i preporuke Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, kao i Ministarstva porodice, omladine i sporta.

Fudbalerima Kozare obratio se direktor kluba Đurić Siniša i novi sportski direktor Berić Boris poželjevši im uspješan rad.