Naslovna Sport Fudbal Kladari osvojili memorijalni turnir u Kozincima

Kladari osvojili memorijalni turnir u Kozincima

Fudbalski klub Kladari osvojio je 19. memorijalni turnir u Kozincima nakon što je u finalu sa 4:0 savladao ekipu Ratara iz Nove Topole. U utakmici za treće mjesto Bratstvo iz Kozinaca je savladalo OFK Laminci sa 6:1. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Goran Zelenac iz ekipe Kladara.

Kladarčani će i naredne sezone nastupati u Međuopštinskoj ligi grupa Istok jer u završnici prošle sezone nisu uspjeli obezbijediti plasman u Područnu ligu Gradiška.

Oni su nakon regularnog toga takmičenja osvojili drugo mjesto i odigrali baraž utakmice za ulazak u viši rang sa Slobodom iz Gornjih Podgradaca. Nakon 1:1 u Gornjim Podgradcima, odigrali su u revanšu na svom terenu 2:2 i zbog gola više Slobode u gostima propustili šansu da uđu u Područnu ligu.

Imajući u vidu da raspolažu sa veoma dobrim igračkim potencijalom, uz nekoliko jakih pojačanja, za očekivati je da će Kladarčani i ove sezone pokušati izboriti viši rang.

Sa njima će se u Međuopštinskoj ligi od ekipa iz srbačke opštine takmičiti Bratstvo iz Poveliča, Studenac iz Kobaša, Vrbas iz Prijebljega i Crvena zemlja iz Nove Vesi dok je Mladost iz Bajinaca u prošloj sezoni osvojila titulu i ušla u Područnu ligu.