Naslovna Kultura Kasting za djecu i mlade

Kasting za djecu i mlade

Poštovani prijatelji, ispred ekipe igranog filma „Djeca Kozare“, u režiji Lordana Zafranovića, ovim putem vas informišemo o pozivu za kasting za glumce – djecu i mlade (djevojčice i dječaci, uzrasta od 7 do 18 godina).

Navedeni događaj održaće se u prostorijama Doma kulture u Vrbaškoj (Gradiška) za djecu sa područja Gradiške i Kozarske Dubice dana 19.06.2021. godine u prijepodnevnim časovima.

Kasting menadžer je gospodin Slobodan Boban Dedeić. Nakon užeg izbora u drugom krugu (kada se izvrši izbor odgovarajućih glumaca) pridružiće se i režiser Lordan Zafranović.

Način prijave je na poziv. Prijaviti se možete na fejsbuk stranici „Vrbaška kroz vrijeme“ ili na mejl Kulturnog centra Gradiška (kulturnicentar.gradiska@gmail.com) do nedjelje 13.06.2021. godine. Prijava treba da sadrži: ime i prezime, godinu rođenja, mjesto prebivališta, kontakt telefon. Tačan raspored i satnica kastinga biće objavljeno dana 15.06.2021. godine na fejsbuk stranici „Vrbaška kroz vrijeme“ i sajtu Kulturnog centra Gradiška

Izvor: KC Gradiška