Naslovna Info Gradiška Kandidat za odbornika u SO Gradiška – Milenko Pavlović Miler: Naš tim...

Kandidat za odbornika u SO Gradiška – Milenko Pavlović Miler: Naš tim predstavlja spoj mladosti i iskustva

GRADIŠKA – Protekle četiri godine nismo bili u lokalnoj vlasti, radili smo kao opozicija. Nije nam bilo lako, ali dostojanstveno smo to prihvatili.

Napravili smo analizu, rekonstruisali Partiju, kadrovski je osvježili i pripremali se za ovo danas. Učili smo na vlastitim greškama i spremni smo da građanima opštine Gradiška vratimo izgubljeno dostojanstvo.

Nismo ni mi savršeni, bez mana i propusta, ali nikada nećemo građane gradiške opštine obmanjivati lažnim obećanjima i držati kao taoce, zaslijepljeni ličnim interesima. Ne pobjeđuje uvijek najbolji, nego najspremniji i najhrabriji. Naš tim kandidata za odbornike u opštinskoj skupštini, na čijem sam ja čelu, predstavlja spoj mladosti i iskustva, stručnjaka po raznim pitanjima iz privrednih i društvenih oblasti.

1. Prvi naš zadatak je da vratimo demokratiju u opštinu Gradiška, da ponovo građani sami odlučuju o najvažnijim pitanjima u svojoj lokalnoj sredini!

2. Građanima i poslovnim ljudima ponovo ćemo otvoriti četiri godine zatvorena opštinska vrata.

3. Kroz skupštinske procedure vratiti građanima demokratsko pravo da raspravljaju o budžetu, prostorno-planskoj dokumentaciji, podsticajima za privredu i poljoprivredu, zapošljavanju, boračko-invalidskoj i socijalnoj politici, politici nacionalnih manjina, podršci razvoja sporta i kulture te raznim projektima mladih.

Naš kandidat za Načelnika opštine, Zoran Adžić, ima bogato iskustvo kao rukovodilac u privredi. Svojim znanjem, iskustvom, odgovornošću i hrabrošću, potpuno je spreman da opštinu Gradiška vrati na pravi kolosijek, na put razvoja, zaposlenja, socijalne sigurnosti i ljudskog dostojanstva.

Samo jedinstvom i snagom SNSD-a i koalicionih partnera, uz vašu podršku, možemo vratiti svjetlost u opštinu Gradiška i tako imati SNAŽNU GRADIŠKU, a sačuvati SNAGU SRPSKE!

Milenko Pavlović Miler – kandidat za odbornika u Skupštini opštine Gradiška.