Naslovna Info Kako da se dotjerate za žurku na plaži

Kako da se dotjerate za žurku na plaži

Prvo što spremate za put na more svakako je kupaći kostim i nekoliko letnjih krpica, ali računajte i na to da ćete sigurno hteti i negde da izađete u provod bilo da ste tip za romantičnu večeru uz šum talasa ili ludi žur na plaži. Zato bi u vašem koferu morale da se nađu i ove stvari.

1. top i šorts za đuskanje u diskoteci

Ove godine popularna je mint-koralna kombinacija, a sa malo šljokica i neurednom punđom spremne ste za morski izlazak u diskoteku, klub… Pošto to podrazumeva đuskanje do sitnih sati, verovatno ćete se najbolje osećati u kratkom šortsu i bluzi ili topu i nekim zanimljivim, ravnim sandalama. Ne zaboravite da je na moru letnji ten obično jedina šminka koja vam je potrebna.

 

1367860-22

1367868-23

 

 

 

 

 

 

2. cvetna haljinica za večeru uz sveće

Haljinice sa cvetnim dezenima jako su popularne ove godine, kao i jednobojne u jarkim bojama koje izgledaju odlično na preplanuloj koži. U gradu biste ih verovatno prvenstveno nosili u dnevnoj varijanti, ali na moru su pravi izbor za izlazak na večeru ili neku sličnu akciju u kojoj želite da izgledate istovremeno elegantno i opušteno.

1367878-24

 

 

 

 

 

 

3. kupaći i tunika za parti na plaži

Za svako partijanje na plaži obavezan je kupaći, jer nikad se ne zna da li ćete se u nekom momentu odlučiti za noćno kupanje. Budući da je to opuštena varijanta, biće dovoljno da preko navučete neku kul tuniku, a budući da večeri na moru znaju da budu hladne, ne bi bilo loše da uvek nosite i neku laganu košulju ili ogrtač. Oko obuće ne treba da se razmišljate mnogo – ionako ćete završiti bosi.

1367851-21

 

 

 

 

 

 

Preuzeto sa www.24sata.rs