Naslovna Info Gradiška Javna tribina SNSD u Grbavcima

Javna tribina SNSD u Grbavcima

GRADIŠKA – Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice dva Zoran Adžić poručio je večeras u Grbavcima da je SNSD jedinstven tim koji može da obezbijedi političku stabilnost za Republiku Srpsku, kakvu je imala i u proteklih osam godina, i da nastavi sa svojim programom i politikom koja je prepoznata kod građana.

-SNSD nikad nije građane izdao, ono što je obećao to je dosledno i uradio. Ove izbore SNSD ima jedinstven tim koji može da obezbijedi političku stabilnost, I da radi na daljnjem ekonomskom razvoju Srpske – istakao je Adžić.

On je istakao da je u Narodnoj skupštini Srpske potrebna jasna skupštinska većina, koju treba da vodi SNSD I njegovi koalicioni partneri DNS i SP.

-Ovi Izbori 2014. godine su najbitniji od nastanka Republike Sropske, iz razloga što se na njima riješava sudbina i status Republike Srpske. Ne smijete dopustiti da vas zavaraju ovi iz “Saveza za promjene” koji kažu da Republika Srpska nije ugrožena, da je ona sigurna i da niko ne atakuje na nju i da je sve po kontrolom, dok često dobijamo pritiske iz Federacije BiH i Turska koji žele unitarnu BiH – naglasio je Adžić.

Kandidat liste SNSD-a za parlament BiH iz Izborne jedinice dva Nikola Kragulj rekao je na javnoj tribini SNSD-a u Grbavcima da je jedinstvena poruka ove partije – pobjeda Republike Srpske na svim nivoima, i za Narodnu skupštinu Republike Srpske, kao i za Parlamentarnu skupštinu BiH, te napomenuo da se ne smije vratiti politika iz 2006. godine kada se učestvovalo u erozoji Republike Srpske.

-Siguran sam da će građani prepoznati sve što smo u SNSD-u dosad uradili, a to su infrastrukturni projekti u interesu svih mjesnih zajednica, ošpštine i Republike Srpske. Takođe moramo podržćati predsjedničkog kandidata koalicije SNSD-DNS-SP Milorada Dodika i kandidata za člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović – naglasio je Kragulj.