Naslovna Info Janković: Politika DEMOS-a usklađena sa potrebama naroda (VIDEO)

Janković: Politika DEMOS-a usklađena sa potrebama naroda (VIDEO)

GRADIŠKA – Demokratski savez DEMOS u kampanju za lokalne izbore u Gradišci ulazi pod sloganom „DEMOS BEZ DILEME – GRADIŠKA PRIJE SVEGA“, a građanima će predstaviti svoj politički program koji je usklađen sa potrabama naroda i svih građana, rekao je na konferenciji za novinare povodom početka predizborne kampanje predsjednik Gradskog odobra i nosilac liste DEMOS-a za Skupštinu grada Gradiška Vladimir Janković.

Janković je naveo da je na listi DEMOS-a 35 kandidata za odbornike, koji  su preopoznatljivi u svojim sredinama kao visoko obrazovani mladi ljudi, ali sa dovoljno iskustva, te vrijedni radnici i studenti.

On je naglasio da je politika DEMOS-a usmjerena na jačanje ekonomije i privrede, povećanje standarda života svih građana, a posebno na podršku mladim bračnim parovima.

„Gradiška je na ulazu u BiH i trebamo da iskoristimo svoje privredne i turističke potencijale. Postavili smo sebi izborni cilj da osvojimo 3.500 glasova i pet odborničkih mandata u Skupštini grada, jer sa tom snagom možemo da sprovedemo u djelo svoje ideje, da zastupamo mlade bračne parove i obezbjedimo im lakše stambeno zbrinjavanje i zaposlenje i na taj način zadržimo mlade na ovim prostorima“, istakao je Janković.

On je dodao da su kadrovi DEMOS-a, kao dio lokalne vlasti u prethodne četiri godine, na funkcijama u Gradskoj upravi i javnim ustanovama radili odgovorno i u interesu građana i da će tako biti i u narednom mandatu.

Video: