Naslovna Info Izvršen uviđaj na mjestu pada aviona

Izvršen uviđaj na mjestu pada aviona

GRADIŠKA – Policija iz Gradiške, uz saglasnost dežurnog tužioca Tužilaštva BiH, izvršila je juče uviđaj na mjestu pada aviona marke “pajper” na lokalitetu Crna Lokva na Kozari, ali bez komisije za istraživanje vazduhopolovnih udesa jer nije formirana, saopštila je Policijska uprava Gradiška.

Na licu mjesta pronađena su dva tijela nastradalih, lična dokumenta i dva mobilna aparata. Obudkcija tijela će biti izvršena sutra, 14. decembra, u prostorijama Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske, navodi se u saopštenju.

Iz gradiške Policijske uprave su naveli da su njihovi policijski službenici izvršili uviđaj na mjestu pada aviona na lokalitetu Crna Lokva u zaseoku Subotići, selo Kozara, grad Gradiška, uz saglasnost dežurnog tužioca Tužilaštva BiH i uz prisustvo dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Gradiška.

Napominju da su tijela nastradalih uz pratnju policijskih službenika transportovana u prostorije gradskog groblja u Banjaluci.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH.

Sportski avion, u kojem su bili pilot i operater, srušio se prije dva dana na području Kozare, a prevozio je vakcine za lisice.