Naslovna Info Gradiška IZVORNA SDS OO GRADIŠKA – SLUŽBENIM AUTOMOBILIMA ODLAZE NA LJETOVANJA

IZVORNA SDS OO GRADIŠKA – SLUŽBENIM AUTOMOBILIMA ODLAZE NA LJETOVANJA

GRADIŠKA – Inicijativni odbor Izvorne srpske demokratske stranke Gradiška želi da upozna javnost da je informacija emitovana u četvrtak 20. avgusta ove godine od strane lokalnog medija Radio Gradiška, u kojoj se zbog navodne poplave podrumskih prostorija na Senjaku direktno optužuje Dušan Kočić, tendenciozna, neprovjerena i jednostrana.

U saopštenju se navodi sa Radio Gradiška , medij koji se finansira od budžetskih, dakle narodnih sredstava, stavio se u ulogu jednosrtanog, tendencioznog i zlonamjernog informatora javnosti.

Dušan Kočić je medijski optužen, a time izvrgnut mogućem linču javnosti, samo zato što je odbornik nove skupštinske većine, koja je u neprimjerenom žargonu Radio Gradiške takozvana.

–  Da se protiv Dušana Kočića vodi medijski rat i strahovit pritisak u Komunalnom preduzeću „Vodovod“, gdje je zaposlen, govori podatak da je od trenutka kada je Gradišku zahvatio veoma jak pljusak do objavljivanja grube neistine o njemu kao isključivom krivcu, prošlo svega nekoliko časova. Proglašen je krivcem bez valjanih argumenata, disciplinskog postupka i prava na odbranu – ističe se u saopštenju.

Postavlja se pitanje zašto niko nije javno prozivan i kažnjavan i nakon ranijih, daleko ozbiljnijih poplava u Gradišci. Zašto se ne reaguje na druge anomalije, poput enormnih telefonskih računa koji se plaćaju sredstvima iz opštinskog budžeta, odlascima službenim automobilima na ljetovanje, enormno visokim računima u odabranim ugostiteljskim objektima…

Ovo su sve pitanja na koja će Izvorna Srpska demokratska stranka dati precizne i blagovremene odgovore čim u opštini Gradiška profunkcioniše volja građana, odnosno pravilo skupštinske većine.

Do tada molimo javnost da informacije koje plasira Radio Gradiška prihvati kao političke, neozbiljne, zlonamjerne, jednostrane i tendenciozne.