Naslovna Sport Fudbal Izbor sportiste grada Gradiška za 2020. biće održan 24. decembra

Izbor sportiste grada Gradiška za 2020. biće održan 24. decembra

GRADIŠKA – Manifestacija Izbor sportiste grada Gradiška za 2020. godinu biće održana 24. decembra ove godine u Kulturnom centru Gradiška.

Viši stručni saradnik za sport u gradskoj upravi Gradiška Duško Ivetić, gostujući u emisiji“Bilans stanja“ Radio Gradiške istakao je da je planirano da se najbolji sportisti i sportski radnici za ovu godinu izaberu 24.decembra u Kulturnom centru, ukoliko epidemiološke prilike to dozvole.

Ove godine priznanja i nagrade biće dodjeljene za troje najboljih sportista, najboljoj sportskoj ekipi, najboljem treneru, najperspektivnijem sportisti, najboljem sportisti u konkurenciji lica sa invaliditetom i najboljem sportskom radniku.

Prema odluci gradonačelnika ove godine, Organizacioni odbor koji broj pet članova, ima i ulogu i stručnog žirija, a čine ga Borče Sredojević, Zoran Vajkić, Ivan Radenović, Dragutin Kovačević i Duško Ivetić.

-Na području Gradiške djeluje oko 80 sportskih klubova, dok je broj registrovanih oko 100 – navode u Gradskoj upravi te dodaju da imamo 26 fudbalskih klubova, 43 kluba iz oblasti dvoranskih sportova i 11 sportskih asocijacija.

Pokrovitelj 28. Izbora najboljih sportista grada Gradiška je gradonačelnik Zoran Adžić.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.