Naslovna Sport Ivanišević novi trener Đokovića

Ivanišević novi trener Đokovića

Bivši svjetski teniski broj 1 Goran Ivanišević se priključio timu Novaka Đokovića samo dan pred početak trećeg Grend slema sezone, Vimbldona.

Jutarnji list piše da je ova informacija kolala teniskim krugovima neko vrijeme, te da su sada počele da cure fotografije Ivaniševića i Đokovića kako sarađuju na teniskom terenu u Ol Ingland klabu.

Za sada nije poznato da li je ovo samo privremena saradnja tokom Vimbldona, slično kao što je bilo i sa Mariom Ančićem prije nekoliko godina.

Ukoliko je pak angažman trajnijeg karaktera, onda bi se Ivanišević pridružio Marjanu Vajdi pošto je Slovak od prošlog proljeća opet u timu srpskog igrača i prvog reketa svijeta.

Charlotte Gabas@Chagabs

Goran Ivanisevic aux côtés de Djokovic ? (C’est le monsieur en blanc à côté de Marian Vajda) #wimbledon #TennisExtra202:08 PM – Jun 30, 2019Twitter Ads info and privacy

View image on Twitter

See Charlotte Gabas’s other Tweets

Za sada nema nikakve zvanične potvrde da je riječ o bilo kakvoj saradnji na relaciji trener – igrač ni iz Đokovićevog tabora, a ni od Ivaniševića.

Ukoliko se informacija ispostavi kao tačna, onda bi Novak Ivaniševiću bio četvrti trenerski angažman jer je donedavno Hrvat radio sa Milošem Raonićem, a prije toga su mu “učenici” bili i Tomaš Berdih i Marin Čilić.