Naslovna Info Ispovijest balkanske prostitutke: Usluge sam pružala u hotelima

Ispovijest balkanske prostitutke: Usluge sam pružala u hotelima

Jedna od djevojaka koja je uhapšen u sklopu istrage o elitnoj prostituciji u Srbiji pred nadležnim tužiocem otkrila je sve detalje svoje “djelatnosti” u koju se uključila “pod pokroviteljstvom” Šapčanina M.M.

Srpski mediji prenosi njenu ispovijest prema kojoj je ona navela da je dotičnog M.M. upoznala u septembru 2013. godine te ga je pitala “može li se početi baviti prostitucijom”.

“Dogovorili smo se da seksualne usluge pružam svakodnevno u večernjim satima. Cena klasičnog seksa bila je 150 eura za sat vremena i od toga bi meni ostalo 100 eura dok bih M.M. davala 50. Odgovarao mi je taj dogovor i počela sam odmah raditi”, ispričala je ona.

Kako kaže sedmično bih imala sedam “poslova”.

“Kako su organizovani ti ‘poslovi’? “Kad mi M.M našao posao, porukom me obvaestio o hotelu i broju sobe gde trebam doći. Seksualne usluge pružala sam u hotelima, kao i na različitim adresama u Beogradu”, ispričala je.

Dodala je takođe da je u hotele išla zbog seksa sa stranim državljaima, dok se sa Srbima nalazila po stanovima, prenosti Avaz.

Od M.M. je dobila i “radni telefon”, a on joj je objasnio da svi uključeni u prostituciju mijenjaju brojeve svaki mjesec.

On je  takođe angažovao sekrataricu koja je umjesto njega slala poruke i obavještavala djevojke o mjestu sastanka i imenima klijenata sa kojima bi se trebale naći.

“Posljednjeg klijenta sam imala sedam dana pre hapšenja… mislim da je bio Švicarac”, rekla je.

Kako dodaje imali su klasičan seks za 150 evra.

“Tada sam na “posao” išla taksijem. Inače bi po mene dolazio jedan od dvojice vozača. Oni su me vozili u automobilima koje je nabavljao M.M, a vozila sam se u mercedesu, pasatu i hondi. Od djevojaka koje rade za M.M. znam neke koje su poznatije u javnosti, ali njihove brojeve nemam niti se s njima privatno družim”, ispričala je.

– See more at: http://www.nezavisne.com/zivot-stil/zivot/Ispovijest-balkanske-prostitutke-Usluge-sam-pruzala-u-hotelima-293833.html#sthash.eR5DSy7i.dpuf