Naslovna Info Društvo Ispaljeno 45 protivgradnih raketa, najviše na području LaktašaIspaljeno 45 protivgradnih raketa, najviše...

Ispaljeno 45 protivgradnih raketa, najviše na području LaktašaIspaljeno 45 protivgradnih raketa, najviše na području Laktaša

GRADIŠKA – Protivgradna zaštita ispalila je sinoć 45 protivgradnih raketa na području Banjaluke, Gradiške, Prijedora, Laktaša, Prnjavora, Čelinca i Kozarske Dubice.

U periodu od 13.55 do 17.54 časa na području Banjaluke ispaljeno je sedam raketa, Gradiške četiri, Prijedora osam raketa, a na području Laktaša 12 raketa.

Na području Prnjavora ispaljeno je osam raketa, Čelinca četiri rakete i Kozarske Dubice dvije rakete, saopšteno je iz “Protivgradne preventive Republike Srpske”. Navodi se da su strelci prijavili pojavu kratkotrajne sugradice u pljusku na teritoriji Banjaluke, Dervente, Prnjavora i Gradiške.

Tokom dana nisu postojale zabrane korištenja vazdušnog prostora, napominje se u prvom sezonskom izveštaju o dejstvu protivradnih stanica, piše Srna.